Na hodinách prírodovedy si žiaci z 3.B triedy utvrdzovali vedomosti o zdravej výžive. V akom správnom pomere by mali konzumovať tuky, cukry a bielkoviny? Čo by mali obmedziť v strave? Ako môžu správne maškrtiť? Nájsť správnu odpoveď im pomohla príprava jednoduchého jedla. S láskou a chuťou pripravovali nátierky z vajíčok, avokáda, rýb alebo voňavých syrov. Niektorým tretiakom sa podarili vytvoriť jedinečné postavičky z ovocia a zeleniny. V závere tvorivej aktivity usporiadali oslavu a všetko skonzumovali. Všetci sme sa zhodli v tom, že najlepšie chutia vlastnoručne pripravené jedlá, ktoré sú dochutené detským humorom, radosťou a nápaditosťou.
Nech sa páči, môžete sa inšpirovať. Fotogaléria
Malí kuchári
- Podrobnosti
- Napísal: Ivana Chvalníková
- Kategória: I. - IV. ročník